| 9 Ekim 2016 Pazar 21:18 | Gönderen : fatma nur
kitapla ilgili

ben bügün sipariş verdim hangi gün veya ne zaman saat kaç gibi ulaşır bana

 

@sevgiliyedair.com  Gün içerisinde sizinle iletişime geçilecektir Fatmanur hanım

| 7 Ekim 2016 Cuma 21:13 | Gönderen : Yurdagül akyıldız
Sevgiliye dair

Merhaba bir konuda bilgi alacaktim Ben sevgilimle yeni baristim mesenger ve watsap yazilarimizi yollasam kitap olarak basabilirmisiniz masal yerine

 

@sevgiliyedair. merhaba yazılarınızı word dosyası olarak bize gönderirseniz tabiki baskılarını alıp kitap haline getirebiliriz.

| 7 Ekim 2016 Cuma 16:07 | Gönderen : Çiğdem kavalci
yardım ci olurmusunz

100 sayfanın 100 biz yazacağım yoksa anlatıyorum siz mi yazacaksiniz

@sevgiliyedair Çiğdem hanım sitemizde sorduğumuz sorulara istediğiniz şekilde cevap verip siparişi tamamlıyorsunuz bizde verilen cevaplara ek yazı yazarak kitabınızı oluşturuyoruz.

| 30 Eylül 2016 Cuma 20:57 | Gönderen : Buse
Harika

Bugün aldım kitabımı bu kadar mükemmel olabileceğini tahmin bile edemezdim çok beğendim elinize emeğinize sağlıkkk

 

@sevgiliyedair - Beğenmenize sevindin mutlulugunuz daim olsun Buse hanım

| 29 Eylül 2016 Perşembe 13:13 | Gönderen : Bilge Öksüzoğlu
Çok memnun kaldım, teşekkürler...

Elime ulaşır ulaşmaz okudum kitabı hikayemizi çok güzel tamamlamışsınız... İlginizden dolayı teşekkürler. Başarılarınızın devamını dilerim.

www.sevgiliyedair.com Mutluluklar dileriz Bilge hanım

| 27 Eylül 2016 Salı 22:19 | Gönderen : Buse Avdal
Sorum varr

75 tl lik olan tek kitap sayfa sayısını öğrenebilir miyim

 

@sevgiliyedair.com - Tüm kitaplarımız 100sayfadan oluşmaktadır ve aynı içerik kullanılmaktadır. Yanındaki ürüne göre ve baskı durumuna göre fiyat değişikliği olmaktadır

| 22 Eylül 2016 Perşembe 15:13 | Gönderen : emine
kendi cümlelerim

kendi yorumumla yazmak istiyorum fakat 80 sayfa çok fazla yazabildiğim kadar basamaz mısınız?

 

@cilt halini alabilmesi için 80 sayfa şart maalsef.

| 20 Eylül 2016 Salı 21:25 | Gönderen : Ömer Kaya
sorum var

Benim yazacağım ifadelerden oluşan bir kitap olsa ben bu yazdıklarımı size maille mi ulaştıracağım?

 

@merhaba, mail ile word dosyası şeklinde A5 sayfa boyutunda min. 80 sayfa göndermeniz gerekmektedir

| 8 Eylül 2016 Perşembe 23:31 | Gönderen : Ebru güney
Tebrik

Elinize emeğinize sağlık kitabım 3 gün de elime ulaştı. İyi ki böyle bir şey yaptırmışım. Tekrardan Teşekkür ederim😊 herkese tavsiye ederim👍

 

sevgiliyedair.com Mutluluklar dileriz Ebru hanım. Tavsiyeleriniz için de şimdiden teşekkür ederiz

| 7 Eylül 2016 Çarşamba 17:01 | Gönderen : Deniz Boz
Merak ediyorum da

Kitabın başında ufak bi hikaye yazıp devamın da sadece şiir olması mümkün müdür ? Ben hikayeyi ve şiiri yazıp yollayacam sizin yorumunuz olmadan sadece bunlar olabilir mi?

sevgiliyedair.com Elbette yapabiliriz. Mail adresnize boş taslağımızı gönderirirz siz o taslak üzerinde yazılarınızı yazabilirsiniz.


Menü

Sosyal Medyada Biz