| 30 Haziran 2012 Cumartesi 05:00 | Gönderen : Selin Boykız
Selin Boykız
Merhaba, tasarımlarınız gerçekten çok hoş fakat ben kitabı kendim yazmak istiyorum.Sevgilim başkalarının kelimelerini anlar :) Benim yazıp sizin basmanız kapak tasarımlarını falan yapmanız mümkün mü ?
| 28 Haziran 2012 Perşembe 03:00 | Gönderen : sssssssss
sssssssss
kitabı bugün verdim ve sevgilimi ilk kez ağlarken gördüm.duygusuz sevgilimi bile duygulandırdıysa bu hediye herkese şiddetle tavsiyemdir:)hazırlayanlara çok çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık
| 28 Haziran 2012 Perşembe 03:00 | Gönderen : sevgiliyedair.com
sevgiliyedair.com
evet dilerseniz adres kısmına kargo şube adı belirterek oradan da teslim alablirsiniz.
| 28 Haziran 2012 Perşembe 03:00 | Gönderen : şaşkın
şaşkın
ben kapıda değilde gidip kargodan almak isiyorum böyle bir ayrıcalığınız var mı acaba :(
| 22 Haziran 2012 Cuma 22:00 | Gönderen : Serpil KORKMAZER
Serpil KORKMAZER
Ben kocaelinden serpil korkmazer .Sizlerle tesadüfen tanıştık kızımın doğum günü ve ben değişik kalıcı anlamlı hediye ararken sizlerle tanıştım bana yardımcı olan efe,emin ve fatih bey Sizlere ne kadar teşekkür etsem az olur.Gerçekten aldığınız parayı son
| 15 Haziran 2012 Cuma 15:00 | Gönderen : kübra
kübra
kitap muhteşem olmuş emeğinizden dolayı sizi takdir ediyorum....Eğer sevgilinizin size tekrardan aşık olmasını istiyorsanız bu kitabı yaptırın
| 15 Haziran 2012 Cuma 15:00 | Gönderen : ERCAN ÇAVDAR
ERCAN ÇAVDAR
gerçekten harika olmuş ben yaklaşık bir hafta önce aldım elime harika gerçekten beklediğimden iyi olmuş sizi tebrik ediyorum :))
| 12 Haziran 2012 Salı 12:00 | Gönderen : huriye
huriye
Kitabin bukadar güzel olacağını tahmin bile edemedim. ÇOK güzel olmuş ellerinize sağlık KALİTELİ VE GÜVENİLİR BİR SİTE SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM
| 22 Mayıs 2012 Salı 22:00 | Gönderen : merve
merve
kitap çok mükemmeeeeellll!!!! çok beendim göndermek için sabırsızlanıyorum çok teşekkürleeeerrr....
| 12 Mayıs 2012 Cumartesi 12:00 | Gönderen : Özkan Tüzün
Özkan Tüzün
Ben siparişimi verdim bilee :) o kadar merak ediyorum ki anlatamam size :)Sipariş formunda da belirtmiştim size.Buarada herkese de tavsiye edeceğim bu kitabı.Çok değişik ve güzel bir kitap olacağından eminim.

Menü

Sosyal Medyada Biz