| 28 Haziran 2012 Perşembe 03:00 | Gönderen : şaşkın
şaşkın
ben kapıda değilde gidip kargodan almak isiyorum böyle bir ayrıcalığınız var mı acaba :(
| 22 Haziran 2012 Cuma 22:00 | Gönderen : Serpil KORKMAZER
Serpil KORKMAZER
Ben kocaelinden serpil korkmazer .Sizlerle tesadüfen tanıştık kızımın doğum günü ve ben değişik kalıcı anlamlı hediye ararken sizlerle tanıştım bana yardımcı olan efe,emin ve fatih bey Sizlere ne kadar teşekkür etsem az olur.Gerçekten aldığınız parayı son
| 15 Haziran 2012 Cuma 15:00 | Gönderen : kübra
kübra
kitap muhteşem olmuş emeğinizden dolayı sizi takdir ediyorum....Eğer sevgilinizin size tekrardan aşık olmasını istiyorsanız bu kitabı yaptırın
| 15 Haziran 2012 Cuma 15:00 | Gönderen : ERCAN ÇAVDAR
ERCAN ÇAVDAR
gerçekten harika olmuş ben yaklaşık bir hafta önce aldım elime harika gerçekten beklediğimden iyi olmuş sizi tebrik ediyorum :))
| 12 Haziran 2012 Salı 12:00 | Gönderen : huriye
huriye
Kitabin bukadar güzel olacağını tahmin bile edemedim. ÇOK güzel olmuş ellerinize sağlık KALİTELİ VE GÜVENİLİR BİR SİTE SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM
| 22 Mayıs 2012 Salı 22:00 | Gönderen : merve
merve
kitap çok mükemmeeeeellll!!!! çok beendim göndermek için sabırsızlanıyorum çok teşekkürleeeerrr....
| 12 Mayıs 2012 Cumartesi 12:00 | Gönderen : Özkan Tüzün
Özkan Tüzün
Ben siparişimi verdim bilee :) o kadar merak ediyorum ki anlatamam size :)Sipariş formunda da belirtmiştim size.Buarada herkese de tavsiye edeceğim bu kitabı.Çok değişik ve güzel bir kitap olacağından eminim.
| 27 Nisan 2012 Cuma 02:00 | Gönderen : hülya karataş
hülya karataş
Gerçekten çok güzel olmuş.bu kitabın hazırlanışında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. 21 mayısı iple çekiyorum.sevgilim hatta sözlendik artık bayılacak kitaba:)
| 18 Mayıs 2012 Cuma 18:00 | Gönderen : yunus emre
yunus emre
Kitap 3 gün önce elime geçti inanın bu kadar güzel bişey olacagını beklemiyordum süper olmuş. hele kristal kaplaması harika çok tşk ediyorum
| 16 Mayıs 2012 Çarşamba 16:00 | Gönderen : Burcu Aktuna
Burcu Aktuna
ben size nasıl teşekkür etsem azdır ellerinize yüreğinize sağlık mükemmel olmuş :D

Menü

Sosyal Medyada Biz